Pilna prośba o zerknięcie fachowym okiem na zdjecia auta

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • janvier
    Drive
    • 2010
    • 40

do szerokosci opony 195 max 6.5 a zalecane 6
  • mozgi
    L&K
    • 2009
    • 1129
    • Octavia I (1U2)
    • AKL 1.6 MPI 101 KM

Witam wszystkich!

znajomy napalił sie na to auto, wiem że zdjecia dużo nie dają ale zawsze mogę Was zapytać, co możecie po tych zdjeciach powiedzieć,? czy Waszym zdaniem warto to brac? w sobote planuję ją kupić

zdjęcia A:

przed chwilą znalazłem na internecie jeszcze kilka innych zdjęć z innej aukcji
    zdjęcia B

Tanie Ogłoszenia w Internecie. Dodaj tanio ogłoszenie. Tanie ogłoszenia motoryzacyjne i nie tylko. Ogłoszenia samochodowe, auta używane. Motoryzacja, samochody, auta, nieruchomości, domy, mieszkania, turystyka, oferty pracy. Oferty autokomisów.
    ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
    Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: awisniewski@polmotauto.pl (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• abstinent
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 4842
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Mało zdjęć.Lewa lampa i okolice jakoś inaczej wygląda :|
      Ja bym osobiście nie kupił auta z Włoch,cena wydaje się chyba wysoka.
      Pod tym num tel jest jeszcze octa do sprzedania

Komentarz

• Andrev3
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 6116

Jak na mój gust to że ma porysowane zderzaki to we Włoszech norma, ale nie podoba mi się fotel kierowcy, po 65000 takie zmarszczki? to samo z pokrowcem na kierownicy? po co żeby nie widzieć jakie wytarcia ma skóra?
        Pedał sprzegła też nie wygląda najciekawiej, może jest brudny... na zdjęciach ciężko wyczuć.
        Wygląda na to że sprzedaje to handlarz, i to jakiś młody bo białe adidaski na nogach
        RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• mozgi
          L&K
          • 2009
          • 1129
          • Octavia I (1U2)
          • AKL 1.6 MPI 101 KM

abstinent ,Andrev3 jestem pod wrażeniem

dzięki za wszystkie sugestie nawet te najdrobniejsze jak adidaski :wink: , moze jeszcze ktoś cos zobaczy, śmiało piszcie
          ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
          Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: awisniewski@polmotauto.pl (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• soszek81
            L&K
            • 2010
            • 1245

3cie zdjęcie od końca - tam gdzie powinien być pedał gazu

Co do auta - nie znam się. Widziałem jednak kilka aut z Włoch - powoduje to, że idę w drugą stronę.
            Ze swojej strony dodam że na zdjęciu trzecim, błotnik wygląda jakby był przytarty.
            Była O1 kombi ALH++ 150/340
            Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200

Komentarz

• mozgi
              L&K
              • 2009
              • 1129
              • Octavia I (1U2)
              • AKL 1.6 MPI 101 KM

soszek81

pewnie ta octavia( wcześniej wspomniana) też przyjechała z Włoch

Tanie Ogłoszenia w Internecie. Dodaj tanio ogłoszenie. Tanie ogłoszenia motoryzacyjne i nie tylko. Ogłoszenia samochodowe, auta używane. Motoryzacja, samochody, auta, nieruchomości, domy, mieszkania, turystyka, oferty pracy. Oferty autokomisów.

śmierdzi mi to coraz bardziej handlarzem :evil:

to co napisaliście to dotyczyło zdjęć A, teraz przed chwilą dołączyłem zdjęcia B

na pierwszej aukcji:
              Przebieg (km): 65000
              Pojemność silnika (cm3): 2200
              9 poduszek powietrznych
              na drugiej:

Przebieg:62 tys. km
              Pojemność silnika:2000 ccm
              6 pod. pow

chyba sie pogubiłem :roll:

Komentarz

• Samiec
                RS
                S_OCP Member
                • 2004
                • 4287
                • Octavia I (1U2)
                • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Te przebiegi cos sa male, z reguly na mobile.de auta z francji i wloch maja jakies gigantyczne przebiegi, nawet w mlodych rocznikach. Nie raz juz widzialem auta 2-3letnie z przebiegiem ponad 300kkm.
                TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
                SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
                SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

• mozgi
                  L&K
                  • 2009
                  • 1129
                  • Octavia I (1U2)
                  • AKL 1.6 MPI 101 KM

Samiec

Komentarz

• c0nn3ct
                    Rider
                    S_OCP Member
                    • 2007
                    • 680

Samiec, taksówkarzy po uwage nie bierz a tak btw to to siedzenie mi nie robi ja takie mialem po 180 kk :E dlatego mozgi, przyjrzyj się tej furce bo kasa jest spora
                    O1 AGR <- Była
                    O2 '04 BKD "Praha"<- Jest
                    OI RS <- Jest

Komentarz

• mozgi
                      L&K
                      • 2009
                      • 1129
                      • Octavia I (1U2)
                      • AKL 1.6 MPI 101 KM

c0nn3ct :wink: cała sprawa w tym, że jutro z Warszawy wyjeżdżam koło 19 więc w Kraśniku będę koło 22-23 więc auta nie zdążę jutro zobaczyć, a znajomy chce rano w sobotę z Bełchatowa przyjechać,( jutro mam mu dac znać czy warto jechać taki kawał drogi czy nie), znajomi mają jutro autko sprawdzić ale widząc te argumenty, które napisaliście będę wiedział na co mają zwrócić szczególną uwagę

Komentarz

• sebu
                        L&K
                        • 2008
                        • 1304
                        • Octavia II (1Z3)
                        • AHF 1.9 TDI VP 110 KM
                        • CDAA 1.8 TSI 160 KM

ten samochód powinien mieć kratkę za tylna kanapą -brak
                        zadzwoń i zapytaj się na ile osób samochód jest zarejestrowany ponieważ często samochody tzw.ciężarowe są zarejestrowane na 4 osoby warto to sprawdzić przed wyjazdem.
                        Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz
                        jak pomogłem to daj punkcik
                        sprzęgło od G 60

Komentarz

• soszek81
                          L&K
                          • 2010
                          • 1245

Odniosę się do aukcji B (po trosze też do aukcji A)

Samochód był bardzo mało używany ponieważ było to autko tak zwane na niedziele. Zakupiony we Włoszech w salonie i tam jeżdżony więc zawieszenie jest nie tknięte a nie jak w Polsce po 50 000 wszystko skrzypi i rypi. Miesiąc temu serwisowany gruntownie więc ma nowe tarcze, klocki, pasek rozrządu, wszystkie płyny i filtry opisane w książce serwisowej.

Hmmm..
                          Auto na niedzielę??
                          Zawieszenie? W Polsce po 50k wszystko skrzypi i rypi? Mam Peugeota 206 2003r z salonu. 160k km przejechane tylko po Polsce (sporadycznie nasze autostrady) - NIC NIE SKRZYPI ANI RYPI. Jak coś takiego się pojawiało to był to wahacz lub łącznik stabilizatora. Się wymienia i jeździ a nie narzeka że skrzypi.
                          Samochód ma nieco ponad 60k i dostało nowe tarcze? Przód jak przód, ale TYŁ? Do tego rozrząd wymieniony przy takim przebiegu?? PO CO?
                          Dodam jeszcze tylko że zdjęcia zrobione przed zimą - czyli baaaardzo dawno temu.
                          Była O1 kombi ALH++ 150/340
                          Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200

Komentarz

• shado
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2007
                            • 5315
                            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Przypominam, że od takich dyskusji jest już wydzielony wątek:
                            BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

Pracuję...