do szerokosci opony 195 max 6.5 a zalecane 6
Pilna prośba o zerknięcie fachowym okiem na zdjecia auta
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Pilna prośba o zerknięcie fachowym okiem na zdjecia auta
Witam wszystkich!
znajomy napalił sie na to auto, wiem że zdjecia dużo nie dają ale zawsze mogę Was zapytać, co możecie po tych zdjeciach powiedzieć,? czy Waszym zdaniem warto to brac? w sobote planuję ją kupić
zdjęcia A:
przed chwilą znalazłem na internecie jeszcze kilka innych zdjęć z innej aukcji
zdjęcia B
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: awisniewski@polmotauto.pl (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
-
-
Jak na mój gust to że ma porysowane zderzaki to we Włoszech norma, ale nie podoba mi się fotel kierowcy, po 65000 takie zmarszczki? to samo z pokrowcem na kierownicy? po co żeby nie widzieć jakie wytarcia ma skóra?
Pedał sprzegła też nie wygląda najciekawiej, może jest brudny... na zdjęciach ciężko wyczuć.
Wygląda na to że sprzedaje to handlarz, i to jakiś młody bo białe adidaski na nogach
Komentarz
-
-
abstinent ,Andrev3 jestem pod wrażeniem
dzięki za wszystkie sugestie nawet te najdrobniejsze jak adidaski :wink: , moze jeszcze ktoś cos zobaczy, śmiało piszcieASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: awisniewski@polmotauto.pl (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
soszek81
pewnie ta octavia( wcześniej wspomniana) też przyjechała z Włoch
Tanie Ogłoszenia w Internecie. Dodaj tanio ogłoszenie. Tanie ogłoszenia motoryzacyjne i nie tylko. Ogłoszenia samochodowe, auta używane. Motoryzacja, samochody, auta, nieruchomości, domy, mieszkania, turystyka, oferty pracy. Oferty autokomisów.
śmierdzi mi to coraz bardziej handlarzem :evil:
to co napisaliście to dotyczyło zdjęć A, teraz przed chwilą dołączyłem zdjęcia B
na pierwszej aukcji:
Przebieg (km): 65000
Pojemność silnika (cm3): 2200
9 poduszek powietrznych
Przebieg:62 tys. km
Pojemność silnika:2000 ccm
6 pod. pow
chyba sie pogubiłem :roll:ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
SamiecASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
c0nn3ct :wink: cała sprawa w tym, że jutro z Warszawy wyjeżdżam koło 19 więc w Kraśniku będę koło 22-23 więc auta nie zdążę jutro zobaczyć, a znajomy chce rano w sobotę z Bełchatowa przyjechać,( jutro mam mu dac znać czy warto jechać taki kawał drogi czy nie), znajomi mają jutro autko sprawdzić ale widząc te argumenty, które napisaliście będę wiedział na co mają zwrócić szczególną uwagęASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
Odniosę się do aukcji B (po trosze też do aukcji A)
Samochód był bardzo mało używany ponieważ było to autko tak zwane na niedziele. Zakupiony we Włoszech w salonie i tam jeżdżony więc zawieszenie jest nie tknięte a nie jak w Polsce po 50 000 wszystko skrzypi i rypi. Miesiąc temu serwisowany gruntownie więc ma nowe tarcze, klocki, pasek rozrządu, wszystkie płyny i filtry opisane w książce serwisowej.
Hmmm..
Auto na niedzielę??
Zawieszenie? W Polsce po 50k wszystko skrzypi i rypi? Mam Peugeota 206 2003r z salonu. 160k km przejechane tylko po Polsce (sporadycznie nasze autostrady) - NIC NIE SKRZYPI ANI RYPI. Jak coś takiego się pojawiało to był to wahacz lub łącznik stabilizatora. Się wymienia i jeździ a nie narzeka że skrzypi.
Samochód ma nieco ponad 60k i dostało nowe tarcze? Przód jak przód, ale TYŁ? Do tego rozrząd wymieniony przy takim przebiegu?? PO CO?
Dodam jeszcze tylko że zdjęcia zrobione przed zimą - czyli baaaardzo dawno temu.
Komentarz
-
Komentarz